Tego

Tego 18mm - 21mm - Cofraje - Antiderapant

Negru - Maro

Placaj cofraj tego 18 mm si 21 mm. Stoc disponibil. Livrare imediata in toata tara. Pret corect pentru tego 18 mm si 21 mm.

  Iovo.ro va pune la dispozitie o gama larga de placaje, cofraje tego,antiderapant, tego negru, tego maro

Tegoeste special destinat lucrarilor de cofrare si are orezistenta ridicatala cofrari – decofrari, in conditii de utilizare standard.

Produsul este executat din lemn de plop. Incleierea este cu rasina fenolica rezistenta la umiditate, apa rece sau fiarta, caldura si microorganisme. Fetele sunt acoperite cu film fenolic iar canturile sunt de culoare inchisa pentru a asigura protectia. Cantitatea de film fenolic este de120 grame / mp.

Tipuri de placaj :

Tego Cofraj Placaj Negru 18mm 1250mmX2500mm

tego negru

Tego Cofraj Placaj Negru 21mm 1250mmX2500mm

tego negru

Tego Cofraj Placaj Maro 18mm 1250mmX2500mm

Tego Cofraj Placaj Maro 21mm 1250mmX2500mm

Despre:

Este un material de constructie fabricat din film fenolic si este special destinat lucrarilor de cofrare cu o rezistenta sporita la multiple cofrari si decofrari, atat timp cat sunt utilizate in conditii normale. Exista multe variatiuni ale materialului, el existand atat cu o fata antiderapanta, astfel incat sa fie folosit pentru placarea puntilor diferitelor mijloace de transport de mare tonaj, precum vapoare, camioane sau pentru diferite platforme speciale, cum sunt scenele de concerte.

Proprietatile specifice:

Este alcatuit din straturi succesive de furnire tehnice imbinate prin incleiere cu un tip special de rasini: fenolforaldehidice. Acestea prezinta o foarte buna rezistenta la apa si indeplinesc o serie de conditii indispensabile utilizarii materialului in mediul exterior. Placile pot fi achizitionate la grosimi diferite si se realizeaza din lemn de cea mai buna calitate: plop sau mesteacan. In cazul modelului fara o fata antiderapanta, ambele laturi ale materialului sunt acoperite de un strat de film fenolic de culoare inchisa si prezinta muchii inchise, pentru ca nu permite umezelii sa patrunda in interior. De asemenea, o placa  poate suporta pana la 10 utilizari.

De ce sa alegi ?

Este un material foarte rezistent, cu o destinatie speciala: acesta este folosit in lucrari de cofrare. Totusi, varianta sa cu o latura antiderapanta, prezinta o mai mare versatilitate, putand fi folosit in mai multe contexte, precum: proiecte de industrie auto, mai exact platformele pe care sunt transportate vehiculele, amenajarea spatiilor de joaca pentru cei mici, intrucat asigura un suport suplimentar pentru siguranta copiilor, impiedicand alunecarea, amenajari de interior, putand fi un element folosit in decorarea peretilor. Trasaturile ce evidentiaza tego in randul altor materiale de constructie sunt:

  • Compozitia unica – acest material este fabricat din straturi succesive de material cu trasaturi unice, care asigura proprietati speciale pentru acesta, ce ii permit utilizarea pentru activitati specifice
  • Rezistenta mecanica sporita – straturile succesive de material si imbinarea cu rasini fac din el un material cu o foarte mare rezistenta mecanica
  • Rezistenta la uzura – proprietatile sale unice permit ca acest material sa fie folosit in cofrari si decofrari succesive, precum si in medii in care este supus unei uzuri intensive
× Scrieti-ne pe WhatsApp: