Trimite necesarul de materiale pe whatsapp

STOC PERMANENT - Livrare Imediata

Termeni & Conditii

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate cele ce urmeaza. Vizitarea in continuare a paginilor acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.iovo.roHausman.ro. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

ACCESUL LA SITE

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs. – utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

DATELE DE INREGISTRARE

Navigarea pe site-ul iovo.ro nu neceista inregistrare. Navigarea se face liber

DATELE PERSONALE

Deoarece pe site iovo.ro nu se face inregistrare nu cerem si nu stocam informatiile cu caracter personal.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.iovo.ro, vizitarea  sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Iovo se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la iovo.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTUL DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.iovo.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Iovo, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Iovo. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Folosirea fara acordul scris a Iovo a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Iovo., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul site-ului www.iovo.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente.

MARCI

Societatea Iovo. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Iovo., fara acordul scris al acesteia.

Transmiterea de informatii

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Iovo. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Iovo nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.iovo.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Iovo. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului iovo.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul iovo.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului iovo.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelei sau acelor persoane care a/au incercat acest fapt.

RESPONSABILITATEA

Iovo va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul, ca in termen de 10 zile, sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor.Iovo. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

Drept aplicat. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Iovo. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Iovo. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

EVENTUALE NELAMURIRI SI RECLAMATII

In cazul in care aveti nelamuriri sau va rugam sa expediati un mail in acest sens pe adresa office@iovo.ro, in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra.